Wednesday, 20 March 2019

My web with new engine

Category : My Web

akhirnya berhasil juga buat engine sendiri, selama ini saya mengunakan FrontLogic keluaran dari dufronte.com, tapi setelah saya meneliti, ternyata ada cara untuk membuat lebih efektif dan cepat   saya membuat engine template dengan sistem "cache". engine yang saya buat masih versi beta, klo udah di coba di web saya sendiri dan bisa jalan dengan bak, saya akan buat dokumentasi dan publish, sehingga orang-orang juga bisa pake .

terlepas dari engine baru, saya juga menambahkan beberapa sekuritas, emang belum pernah di serang sih, tapi jaga2 aja2, mungkin ada orang iseng yang dendam 
 
saya juga merubah tampilan menu, supaya terkesan profesional

trus nambahin link paging di main page, jadi sekarang pengunjung juga bisa menuju ke blog laen selain melalui archieve. letak link paging ini ada di bawah..

dan juga memperbaiki beberapa bugs yang saya temukan sendiri.

ya gto aja
tidak ada yang sempurna, begitu juga web ini, kritik dan saran selalu di tunggu 



Like this articles? share it with Share With FacebookFacebook
<< Back
0 Comment | 2319 hits | Posted by Callrid at 2007-04-02 09:38:01

Related Read

Add Comment
Name :
Web :
Comment :

Code :
 

Other Source
A Practical Guide On Complete Multivitamins
Many of us have a hard time deciding what the best multivitamin is for us. This is completely confusing and difficult especially when there are so many bottles to scan in the various aisles of the...

High Blood Pressure
The nutritional benefits of low-fat dairy products are well known for ages. The latest studies show that the ingredients of dairy products - some combination of milk proteins are effective and...

Welcome To Mimicwatch.com - Quality Luxury Replica Vacheron Constantin Watches At Affordable Price
When entering our online store at Mimicwatch.com, you are given an unique opportunity to choose among a wide selection of famous Replica Watches and Replica handbags such as Replica Vacheron...

Ebook Marketing Tips
A great way to have a product to sell on the Internet is an e-book which almost anyone can create. There is no longer any need for delaying with the simple process detailed below. If you are afraid...

Tactical Asset Marketing
Asset Management Different Asset Allocation Strategies Asset marketing is the process of dividing a portfolio into major asset categories such as cash, stocks, real estate, or...

Shout Box
2019-02-26 22:20:45 
Playavmk

2016-11-24 08:56:05 
Pembicara Internet M
Website yagn bagus
2016-11-24 08:40:45 
Produsen Mukena
Good Website
2016-04-05 20:44:45 
Belanja Alat ukur
Belanja Alat ukur dan Thermal Camera Hanya di dutapersada.co.id
2016-04-04 07:10:03 
hit obat nyamuk
hit obat nyamuk

Site Partners


Search Articles

Web Statistic
No Visitor :
3241067
Today Visitor :
2091
Online Visitor :
1
what is my ip address? Page Rank Checker

< Mar 2019 >
SMTWTFS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Increase Page Rank

Last Modified 08-November-2011, 23:21:04 pm
callrid.com Created 2006-2012 by Anton Ongsono
All rights reserved