Friday, 24 February 2017

Menyibukan diri di weekend

Category : My Life
hehe kali ni weekendnya beda loh, ga di rumah lagi, aku menyibukan diri ke mall.. ke daan mogot mall.. alhasil abis duit hampir setengah juta.. ckck beli sepatu dan sweeter.. di matahari lagi ada promosi (tapi kyanya promosinya dari tahun lalu gto sih) jadi klo belanja 150rb gratis voucer 50rb. nah abis beli sepatu sayang tuh vouchernya jadi keliling2 lagi lihat eh ketermu sweeter.. akhirnya keluar lagi uang untuk beli sweater.. eh ga keluar uang denk, masih ngutang ma bca, soalnya pake kartu kredit, bayarnya nanti klo bulan depan udah gajian aja

pada posting aku yang minggu lalu bilang klo ada uang 1 miliar ga bisa buat hepi? hmm setelah jalan-jalan tadi ternyata ngepek sih, tapi ga tau ngepeknya jangka panjang ato pendek.. soalnya blm pernah punya 1 miliar sih.. ada yang mo nyumbang?

hari ini aku keliling 1 mall.. semua toko di pelototin, cuma ga aku masukin sih, soalnya ada yang toko emas ato toko yang jual barang-barang ce.. ngapain juga msuk ke sana tul ga?

tapi dengan jalan-jalan ya aku jadi bisa menghabiskan waktu weekend deh.. bahasa kerennya refresing kali ya.. hehe tapi malam nya tetep malem mingguan ma web..

Like this articles? share it with Share With FacebookFacebook
<< Back
0 Comment | 2237 hits | Posted by Callrid at 2008-07-05 17:19:24

Related Read

Add Comment
Name :
Web :
Comment :

Code :
 

Other Source
A Practical Guide On Complete Multivitamins
Many of us have a hard time deciding what the best multivitamin is for us. This is completely confusing and difficult especially when there are so many bottles to scan in the various aisles of the...

High Blood Pressure
The nutritional benefits of low-fat dairy products are well known for ages. The latest studies show that the ingredients of dairy products - some combination of milk proteins are effective and...

Welcome To Mimicwatch.com - Quality Luxury Replica Vacheron Constantin Watches At Affordable Price
When entering our online store at Mimicwatch.com, you are given an unique opportunity to choose among a wide selection of famous Replica Watches and Replica handbags such as Replica Vacheron...

Ebook Marketing Tips
A great way to have a product to sell on the Internet is an e-book which almost anyone can create. There is no longer any need for delaying with the simple process detailed below. If you are afraid...

Tactical Asset Marketing
Asset Management Different Asset Allocation Strategies Asset marketing is the process of dividing a portfolio into major asset categories such as cash, stocks, real estate, or...

Shout Box
2016-11-24 08:56:05 
Pembicara Internet M
Website yagn bagus
2016-11-24 08:40:45 
Produsen Mukena
Good Website
2016-04-05 20:44:45 
Belanja Alat ukur
Belanja Alat ukur dan Thermal Camera Hanya di dutapersada.co.id
2016-04-04 07:10:03 
hit obat nyamuk
hit obat nyamuk
2016-03-31 15:26:29 
vay dam Lury 2016
We stumbled over here from a different web address and thought I might as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to finding out about your web page yet again.

Site Partners


Search Articles

Web Statistic
No Visitor :
2756303
Today Visitor :
107
Online Visitor :
1
what is my ip address? Page Rank Checker

< Feb 2017 >
SMTWTFS
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Increase Page Rank

Last Modified 08-November-2011, 23:21:04 pm
callrid.com Created 2006-2012 by Anton Ongsono
All rights reserved