Saturday, 16 February 2019

Arti Cewek Nolak Cowok

Category : Love
10 Cara Cewek nolak cowok (mungkin ada temen-temen salah satunya yang kena jawaban kaya gini..) Berikut adalah macam-macam cara cewek menolak cowok beserta arti sebenarnya:

1. "Gua masih belum pengen pacaran.
Artinya: "Maksud gua nggak pengennya itu sama elu, kalau sama cowok lain yang lebih oke, ya pikir-pikir dulu.

2. "Terima kasih, elu cinta sama gua, tapi sori.. gua udah punya cowok di luar negri.
Artinya: "Cowok gua kan Leonardo Di Caprio, elu mah nggak cute!.

3. "Gua belum biasa jalan berdua sama cowok..
Artinya: "Udah deh, jangan pake naksir-naksir gua segala, daripada gua malu nanti dikatain orang kalau jalan berdua sama elu..

4. "Gua telepon elu deh seminggu lagi.
Artinya: "Gua test lu! Biar mampus!.

5. "Gua cuma anggep elu temen biasa.
Artinya: "Biasa juga PBSI, enak aja mau naik pangkat".
*PBSI = Pacar Bukan Supir Iya

6. "Gua cuma anggep elu temen deket.
Artinya: "Gua kira elu homo, makanya gua berani deket.

7. Senyum-senyum tanpa jawaban
Artinya: "Asyik" lumayan nih, penggemar gua nambah satu. Bisa buat nambah-nambah ban serep..

8. Ketawa
Artinya: "Hahaha" kasian, lawakannya nggak lucu!.

9. Nangis
Artinya: "Ya ampun" kenapa cowok yang naksir gua jelek bangetbegini?.

10. Diam
Artinya: "Bosen juga nih kebanyakan nolak cowok"

Like this articles? share it with Share With FacebookFacebook
<< Back
0 Comment | 6771 hits | Posted by Callrid at 2009-01-09 09:16:51

Related Read

Add Comment
Name :
Web :
Comment :

Code :
 

Other Source
A Practical Guide On Complete Multivitamins
Many of us have a hard time deciding what the best multivitamin is for us. This is completely confusing and difficult especially when there are so many bottles to scan in the various aisles of the...

High Blood Pressure
The nutritional benefits of low-fat dairy products are well known for ages. The latest studies show that the ingredients of dairy products - some combination of milk proteins are effective and...

Welcome To Mimicwatch.com - Quality Luxury Replica Vacheron Constantin Watches At Affordable Price
When entering our online store at Mimicwatch.com, you are given an unique opportunity to choose among a wide selection of famous Replica Watches and Replica handbags such as Replica Vacheron...

Ebook Marketing Tips
A great way to have a product to sell on the Internet is an e-book which almost anyone can create. There is no longer any need for delaying with the simple process detailed below. If you are afraid...

Tactical Asset Marketing
Asset Management Different Asset Allocation Strategies Asset marketing is the process of dividing a portfolio into major asset categories such as cash, stocks, real estate, or...

Shout Box
2016-11-24 08:56:05 
Pembicara Internet M
Website yagn bagus
2016-11-24 08:40:45 
Produsen Mukena
Good Website
2016-04-05 20:44:45 
Belanja Alat ukur
Belanja Alat ukur dan Thermal Camera Hanya di dutapersada.co.id
2016-04-04 07:10:03 
hit obat nyamuk
hit obat nyamuk
2016-03-31 15:26:29 
vay dam Lury 2016
We stumbled over here from a different web address and thought I might as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to finding out about your web page yet again.

Site Partners


Search Articles

Web Statistic
No Visitor :
3231954
Today Visitor :
282
Online Visitor :
1
what is my ip address? Page Rank Checker

< Feb 2019 >
SMTWTFS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Increase Page Rank

Last Modified 08-November-2011, 23:21:04 pm
callrid.com Created 2006-2012 by Anton Ongsono
All rights reserved